Selecteer een pagina

Soms heb je van die dagen dat je zo open staat, dat je allemaal mooie gesprekken hebt met mensen die de kern raken. Gister was voor mij zo’n dag. Zo inspirerend, dat ik in één artikel eigenlijk niet genoeg kan vertellen.

Ik was gister op de verjaardag van een vriendin in Den Haag. Het was in een kroegje aan het water en ze hadden binnen gereserveerd, maar we konden lekker buiten blijven staan. Na een poosje kwam er een oude vriendin uit mijn studententijd aanlopen. Ik had haar al een hele tijd niet gezien, dus we hadden een hoop om over bij te kletsen.

Op gegeven moment zegt ze “maar vertel eens, ik zie allemaal dingen voorbij komen online”. En zo komt het gesprek op werkgeluk. Dit moment is altijd leuk, want ‘werkgeluk’ roept bij iedereen associaties en ervaringen op en dit leidt tot de mooiste gesprekken.

Zo ook met deze strafrechtadvocate, die met wat omzwervingen via werkplekken waar ze zich niet echt gelukkig voelde, nu helemaal op haar plek zit. Ondanks het gegeven dat er in de strafrecht geen geld te verdienen is. Ondanks dat het moeilijk is om er tussen de komen, in het strafrecht-wereldje, kon zij niet anders dan doorzetten.

Zij heeft haar droom gevolgd en ze doet nu waar ze gelukkig van wordt: mensen juridisch bijstaan die geen geld hebben om een advocaat te betalen.

Ik vind dit zo mooi, want het niet gaat om geld om gelukkig te zijn in je werk. Maar over je missie, je personal brand, je weten hoe je anderen van dienst wilt zijn en vanuit die energie je werkleven inrichten!

 

“Natuurlijk! Het is eigenlijk onvoorstelbaar dat hier nooit eerder aandacht voor was!

Zei ze.

“Het is zo belangrijk om gelukkig te zijn in je werk. Je bent zo’n groot deel van je tijd met werk bezig”

 

Mensen met een gelukkig werkleven zijn de ambassadeurs voor werkgeluk. Dat bleek uit alles waar wij we het gister met elkaar over hebben gehad.

Ik weet ook dat het moeilijk is om vanuit een minder gelukkige werksituatie alle mogelijkheden en je eigen volledige potentie te zien.

Maar het is wel mogelijk! In de Training Vind je Werkgeluk, help ik je om jouw gelukkige werksituatie voor jezelf te creëren. Zelfinzicht, jouw missie en je personal brand, vormen jouw kompas om keuzes maken die echt bij je passen. Waardoor jij vanzelfsprekend ook werkgeluk ambassadeur wordt.

Ben je er klaar voor om 100% voor jezelf te kiezen? www.vindjewerkgeluk.nl

Ik help je er graag bij.

Fijne dag!

Krista

Deel dit bericht