Selecteer een pagina

Er gebeurt van alles op ontwikkel-gebied op het moment! Allereerst ben ik heel enthousiast over de Training Vind je Werkgeluk, waarvan de online variant volgende week begint. Ook heb ik me een aantal dingen gerealiseerd, die ik graag met je wil delen.

Het heeft te maken met mijn missie en doel als werkgelukdeskundige. Ik merk dat steeds meer mensen me volgen en zag ineens het onderscheid in drie verschillende groepen.

–      Mensen met interesse in persoonlijk werkgeluk

–      Mensen met interesse in werkgeluk in organisaties

–      Mensen met interesse in het werk en mijn ontwikkeling als werkgelukdeskundige

Mijn uitgangspunt is om iedereen te inspireren over het belangrijke en waardevolle thema werkgeluk. Tegelijkertijd ben ik me ook steeds meer bewust dat bepaalde informatie voor de ene groep relevanter is dan voor de andere.

Werkgelukdeskundige

Voordat ik begon als werkgelukdeskundige, bestond het beroep nog niet onder deze naam. Veel mensen zijn geïnteresseerd in wat ik als werkgelukdeskundige doe en hoe ik er bij gekomen ben. Ook vragen mensen mij hoe ze zelf werkgelukdeskundige kunnen worden.

Ik heb jaren mensen in organisaties bestudeerd en me verdiept in de psychologie van mensen en hoe zij hun werk ervaren. De meeste voldoening haal ik zelf uit projecten waarmee ik iets positiefs teweegbreng en bijdraag aan het werkplezier van mensen. Anderhalf jaar geleden heb ik besloten om me hier volledig voor in te zetten, omdat ik me realiseerde dat dit echt is wat ik te doen heb.

Voor mijzelf is dit een weg met leermomenten en (zelf)inzichten, die voor anderen ook weer waardevol kunnen zijn. Dit vind ik ook spannend om te delen, omdat ik mezelf hiermee echt laat zien en anderen hier dus ook iets van kunnen vinden.

Werkgeluk in organisaties

Een bekend vraagstuk van mensen in organisaties die iets met werkgeluk willen, is om het intern ‘verkocht’ te krijgen. De kennis die ik heb opgedaan tijdens in mijn opleidingen en contact met bedrijven, deel ik graag met professionals die in hun organisatie met het thema aan de slag willen. Zodat ook intern in organisaties awareness ontstaat over hoe werkgeluk werkt, wat het oplevert en hoe je ermee van start kan gaan.

Persoonlijk werkgeluk

In beginsel is mijn missie: iedereen gelukkig aan het werk! Daarom heb ik de Training Vind je Werkgeluk ontwikkeld. De online variant van deze training gaat volgende week van start. Voor iedereen die met werkgeluk aan de slag wil, in welke rol dan ook, is het natuurlijk van belang om jezelf en je eigen werkgeluk factoren goed te kennen.

Jezelf zijn

Alles komt samen in de overtuiging dat een gelukkig werkleven valt en staat met de kunst om jezelf te zijn en autonome keuzes te maken. Dan kun je je werk zo vormgeven dat je volledig tot je recht komt. Dinsdagmiddag om 14.00 geef ik een webinar over personal branding en werkgeluk. Als je erbij wilt zijn, kun je je nog aanmelden voor het Webinar

———————————————————————————————————

www.vindjewerkgeluk.nl

www.kristadewolff.nl

Deel dit bericht