Selecteer een pagina

Wil jij graag verschil maken binnen je bedrijf?

Is zingeving in je werk voor jou belangrijk en heb jij het ook nodig om iets te doen dat er echt toe doet?

Wil jij iets wezenlijks bijdragen aan het (werk)leven van je collega’s.

Zijn er dingen in je bedrijf, waaraan je je stoort en die echt moeten veranderen?

En, niet onbelangrijk, wil jij de organisatie waar je werkt wel écht vooruit helpen, zodat het betere resultaten gaat behalen en duurzaam succesvol wordt?

 

BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD

 

Ik heb altijd een haat liefde verhouding gehad met het werken in (grote) organisaties. Ik heb er veel op gemopperd, omdat ik nooit echt mijn draai kon vinden. Na mijn eerste baan ben ik direct als freelancer gaan werken, wel weer bij grote organisaties, maar onder het motto ‘wel de lusten, niet de lasten’. Dat ging soms op, maar ook als externe liet ik me weleens meeslepen in de struggels die menselijke interactie op werkplekken ‘nou eenmaal’ met zich meebrengt.

Tussen het gemopper door bleef ik altijd ook naar mezelf kijken. Wat hoort bij mij, wat hoort bij de organisaties en wat gebeurt overal. Doordat ik als interimmer zoveel bedrijven heb gezien, weet ik wat universeel is. Ik ben ook altijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en super nieuwsgierig naar andere mensen en hoe zij hun werk ervaren.

Ik kan me niet neerleggen bij een werksituatie, als het voor mijn gevoel niet helemaal klopt. Ik kan niet werken alleen ‘voor het geld’. Dat knaagt dan aan mij en ik krijg heel erg last van interne conflicten. “Er moet meer zijn..”

Daarom ben ik zo blij en is het zo logisch dat het thema werkgeluk mijn pad heeft gekruist. Ik heb altijd al gezegd dat ik wilde bijdragen aan het werkplezier van mensen. En ik weet nu wat dat betekent en wat ik te doen heb! Ik heb opleidingen over werkgeluk en geluk in organisaties gevolgd, lees heel veel boeken, doe overal inspiratie op en ik laat mezelf ook coachen. Ik heb mezelf echt werkgelukdeskundige gemaakt en ik leef mijn missie ‘Iedereen gelukkig aan het werk’.

Nu help ik mensen en organisaties in hun bewustwording over werkgeluk. Wat het doet met mensen, met je productiviteit, motivatie en betrokkenheid. Hoe het komt dat gelukkige medewerkers zorgen voor betere resultaten en een duurzaam succesvolle organisatie.

En ik wil jou helpen deze stappen ook te maken. Zodat we samen positieve beweging in jouw organisatie en jouw werkleven op gang kunnen brengen. Waarmee jij het verschil kunt maken, die je graag ziet. Omdat je vindt dat er dingen kunnen veranderen in het bedrijf waar je werkt. Je weet dat er meer in zit en je wilt daar iets mee!

 

Ps. Wil je graag verder met dit thema? Ik help ook mensen persoonlijk, met coaching en inspiratie. Als je daar meer over wilt weten, stuur me dan een bericht!

Deel dit bericht