Selecteer een pagina

Toen ik net, mijmerend over Valentijnsdag, de trein uit stapte realiseerde ik me dat ik het eigenlijk wel leuk vind dat deze dag steeds commerciëler en groter wordt. Dat ik vanmorgen verrast werd met de mooie bos rozen (foto), cadeautjes en megagrote aardbeien, is waarschijnlijk wel mede aanleiding voor deze milde stemming.

Maar goed, ik bedacht dus dat 14 februari wel een mooie dag is, om gewoon eens extra lief en aardig te zijn voor elkaar. Tegen je geliefde natuurlijk, maar ook voor een vriend of vriendin of wees een keertje extra lief voor je ouders.

Valentijn op kantoor

En natuurlijk tegen je collega’s! Die mensen waar je dag in dag uit mee op kantoor zit. Met wie je meer tijd doorbrengt dan met je beste vrienden. Die leuke gezellige mensen, die veel mensen als reden opgeven, om werk te blijven doen waar ze eigenlijk helemaal niet gelukkig van worden.

Zet ze in het zonnetje vandaag!

Haal een keer lekkere koffie voor iedereen of neem gebak mee voor je team. Spreek je waardering of bewondering uit voor hoe iemand een bepaalde taak of een project indrukwekkend heeft afgerond. Vertel je manager wat hij/zij wél goed doet! Neem vandaag even extra tijd voor een informeel praatje en vraag iemand hoe het écht met hem gaat.

Ik noem deze dag voor het gemak gewoon Valentijnsdag 2.0

Doe je mee?

Deel dit bericht