Selecteer een pagina

Soms heb je van die momenten dat je passie zich in alle helderheid openbaart. Waar je kwaliteiten en missie elkaar weer zo aanvullen, dat je weet dat je met zo’n traject veel meer ondernemers kunt en wilt helpen.

Ik kwam bij een klant vandaan, met een prachtig bedrijf en die zo’n positieve beweging in gang zet. En toch, juist door het succes, de groei, een complex speelveld en focus op processen, heeft de interne organisatie te weinig aandacht gekregen. Het resulteert in miscommunicaties, leidt tot frustraties, stress en spanning bij deze ondernemer en zo ook bij haar medewerkers.

Uitgangspunt van onze samenwerking in het Purpose Traject: ik help je helemaal terug naar de basis, we brengen de purpose weer onder woorden, ik werk het uit en vanaf daar bepalen we wat de volgende stappen zijn.

Goed gesprek

Wat vind ik het fantastisch om iemand heel uitgebreid te interviewen, over waar het allemaal mee begonnen is en waarom.

Om ogen te zien twinkelen, bij het vertellen over mooie dingen die gelukt zijn. De fun inzien van hobbels onderweg en daar juist veel van te leren. Zodat je vervolgens met je bedrijf nog meer van waarde kunt zijn.

Om iemand alle ruimte te geven om weer eens te vertellen wat de echte drijfveren zijn.

Het meest bijzonder is het moment dat het gesprek precies de kern raakt. Het moment dat iemand ontroerd raakt bij vertellen waarom het zo nodig is wat ze doen. Dat is namelijk waar het écht om gaat.

Volledige aandacht

Succesvolle ondernemers voelen zich soms eenzaam, aan het hoofd van hun bedrijf. Juist dit soort gesprekken zijn zoveel waard. Ze bloeien tijdens zulke gesprekken helemaal van op en maken weer contact met waar het ook alweer echt om gaat. Naast alle procedurele, procesmatige, kader stellende activiteiten die er (helaas) ook horen bij de groei van een bedrijf.

Ik schrijf het op

Met een goed gevoel loop ik de deur uit, als ik zie dat iemand contact heeft gemaakt met wat het meest belangrijk is. Mijn talent om mensen te laten praten en echt te luisteren, heb ik dan ten volste kunnen benutten.

Het allermooiste waar ik vervolgens mee kan helpen, is dit voor iemand op papier zetten. De purpose, in de juiste woorden en met de juiste toon, dan staat het eindelijk goed op papier. 

Purpose Traject

Dit traject is voor ondernemers die met een sociaal (commerciële) missie bezig zijn. Als je je herkent in wat ik hierboven heb geschreven. Dat je door succes en groei, het gevoel hebt dat je eigenlijk de grip verliest. Doordat zoveel zaken je aandacht vragen, kan je purpose steeds verder naar de achtergrond raken en je merkt dat dit ook effect heeft op je medewerkers.

Wil je het contact herstellen? Dan kan ik je helpen met het Purpose Traject. We gaan uitgebreid met elkaar in gesprek en als we de kern weer te pakken hebben, zet ik je purpose voor je op papier. In de juiste woorden en de juiste toon. Vanuit deze basis kun jij weer vanuit het juiste gevoel je onderneming verder uitbouwen.

Wil je hier meer over weten, neem dan contact met me op mail@kristadewolff.nl.

Deel dit bericht