Selecteer een pagina
Nu kan je denken, liefde en werk, wat heeft dat nou met elkaar te maken?

Alles. Ik geloof dat je altijd twee soorten keuzes kunt maken, de keuze uit liefde of de keuze uit angst, ook in je werk.

Keuze uit angst

Angst om te falen, angst voor onzekerheid, angst voor het onbekende, angst om iets nieuws te beginnen, de verkeerde keuze te maken… ga zo maar door.

Door een keuze uit angst te maken, laat je de kans op een echt gelukkig werkleven aan je voorbij gaan.

En dat vind ik zo ontzettend zonde!

Voor de jezelf en ook voor de organisatie waar je werkt.

Wat organisaties nodig hebben

Want als je uit angst ergens blijft werken, en je dus niet vanuit je hart werkt, rem je ook de ontwikkeling van het bedrijf. Want organisaties hebben op dit moment meer dan ooit betrokken medewerkers nodig, die met liefde meedenken over innovaties en welke richting het op moet bewegen.

Organisaties hebben mensen nodig die keuzes maken uit liefde. Uit liefde voor zichzelf en uit liefde voor hun collega’s én voor het bedrijf.

Werken uit liefde

Als jij werk doet waar je hart sneller van gaat kloppen, zal je er energie van krijgen. Dan floreer je, je bent productief en je bent die fijne collega. Je gaat met plezier naar je werk en je komt met positieve energie weer thuis.

Geen stress of burn out

Het risico dat jij onderuit gaat door stress is nihil. Omdat je je veerkrachtig voelt en je grenzen weet aan te geven. Zo zorg jij ervoor dat jij energievretende factoren uit je werkleven houdt en dat je werksituatie voor jou optimaal is. Daar heeft iedereen in jouw omgeving profijt van.

Hoe maak jij je keuzes, uit liefde of uit angst?

Ik ben heel erg benieuwd!

—————————————————————————————

Wil jij, na het lezen van dit artikel onderzoeken wat jouw energizers zijn en wat de energievreters zijn in jouw werkleven? Zodat jij weet welke keuzes je uit liefde kunt gaan maken? In juli begint de Training Vind je werkgeluk. De inschrijving is nu open www.vindjewerkgeluk.nl

Deel dit bericht