Selecteer een pagina

 Het is toch wel de juiste keuze geweest? Ging er door mijn hoofd.

Ik ben nog bezig met plan A, maar moet ik over naar plan B?

Mijn omgeving

Ook de uitingen van onzekerheid door mensen in mijn omgeving hielpen niet echt mee.

“Geniet nog maar even van een luxe lunchbroodje. Straks heb je zo weinig geld dat je alleen nog maar boterhammetjes met pindakaas eet.” Ik hoor het mijn collega nog zeggen.

Wat als het mislukt?” Wilde mijn zus wel honderd keer weten. Maar voor mislukt had ik geen concept in mijn hoofd. Ik ging alleen over plan B, als dat nodig was.

Vertrouwen

Wat ik zeker wist, was dat ík degene was die in elk geval positief moest blijven en erin moest blijven geloven. Het was mijn eigen keus om dit aan te gaan, ik wilde het heel graag.

Verlangen

Niet veel later kreeg in mijn eerste superleuke freelance opdracht bij de Rabobank en daarmee was mijn vliegende start, naar de zelfstandigheid waar ik zo naar verlangde, een feit.

Het komt altijd goed

Het was de spanning en onzekerheid meer dan waard. Ondanks dat ik toen weinig support van mijn omgeving kreeg, heb ik juist geleerd dat zelf positief blijven en zelf het vertrouwen houden het belangrijkst is. Ik wist en ik weet dat het altijd goed komt. Helemaal als je iets echt graag wilt!

Mijn mantra

Ondertussen is ‘Feel the fear and do it anyway’ wel een beetje mijn mantra geworden. Ik merk dat het werkleven zoveel leuker wordt, als je het vanuit dit principe gaat leven. Check mijn allereerste video 🙂

Spannende stappen

Ik vind het dus ook zo enorm zonde als ik mensen hoor, die uit angst niet de stappen zetten die ze willen zetten. Zonde is trouwens wel een understatement. Het gaat met echt aan het hart!

We zijn zo’n groot deel van ons leven aan het werk en iedereen heeft prachtig potentieel wat volledig ingezet mag (nee, moet) worden. Dat het gewoon niet ok is om dat gewoon maar half te doen en alles een beetje te laten sudderen, omdat het eng is om een stap naar gelukkiger werken te zetten.

Wat is er mogelijk 

Ik begrijp ook dat mijn mantra voor jou nu nog niet zo luid klinkt. Maar ik kan je wel helpen, want ik weet hoe spannend het soms voelt. Maar ik weet ook hoe je daarmee om kan gaan en hoe goed het voelt om je volledige potentie voor je werk te kunnen gebruiken.

Denk er eens over na, hoe luid klinkt het mantra voor jou?

Werkgeluk

Als je er aan toe bent om 100% voor je werkgeluk te kiezen. Dan kan mijn Training Vind je Werkgeluk je daarbij helpen. Daarmee ontdek jij precies wat jouw unieke blauwdruk is, hoe jij volledig tot je recht komt en hoe je dit in je werk kunt inzetten. Ga voor meer informatie naar www.vindjewerkgeluk.nl

Krista

Oh en ps. Omdat het de eerste keer is dat ik deze training online aanbied, heb ik er nog een mooie deal bij bedacht.

Je kunt nu de Kick-Start je werkgeluk Sessie namelijk ook los aanvragen. Ik heb er tijdelijk een belachelijk laag prijskaartje aan gehangen en als je daarna besluit de hele training te volgen, wordt dat bedrag in mindering gebracht. Deze prijs is geldig tot 16 juni, dus wees er snel bij!

Deel dit bericht